POLETNE DELAVNICE

V klubu skrbimo, da so mladi aktivni tudi poleti. Vsem, ki preživljajo počitnice v Novem mestu želimo pričarati nepozabne trenutke.

Namen delavnic je, da otroci preživijo aktivne dneve na športnih igriščih in v naravi s svojimi vrstniki. Delavnice so športno, ustvarjalno in izobraževalno obarvane.

Vsako leto povabimo k sodelovanju tudi zunanje izvajalce, ki s svojo prisotnostjo obogatijo naš poletni program. Letos bodo naši posebni gosti cirkuški pedagogi iz društva Cirkokrog, kamišibajka Tatjana in računalniški mojstri društvo Čarunalnik.

Športne vsebine, ki jih bodo izvajali naši trenerji bodo: tečaj najlepšega športa na svetu (odbojke na mivki), badminton, košarka, nogomet, kegljanje, borilne veščine, rokomet, ples, poligoni in plavanje (v Dolenjskih Toplicah).

Imeli bomo preživetvene urice v naravi, orientacijski tek, izdelali bomo lok in postavili bivak v gozdu.

Po kosilu v gostišču Loka bomo obiskali gasilce, policiste ali pa se v senci igrali družabne igre in ustvarjali z našimi malimi spretnimi prstki.

Starost otrok: 7-12 let, otroci so razdeljeni v skupine glede na starost. Letos so delavnice organizirane v treh terminih.

Okviren program:

  • Otroci so v našem varstvu od 6.45 do 15.30.
  • Od 6.45 do 8.00 je zbiranje, spoznavanje in družabne igre.
  • Ob 8.00 se prebudimo na peščenih igriščih na mivki (zabavne igre za mlajšo skupino, odbojka na mivki za starejšo skupino).
  • Sledi dopoldanska malica in po njej aktivnosti, ki se razlikujejo glede na teden prisotnosti. V prvem tednu bodo bili z nami cirkuški pedagodi, v drugem tednu bomo ure preživljali v naravi in v zadnjem tednu bomo ustvarjali s pravljičarko in kamišibajko Tano ter programirali "we do" robotke z društvom Čarunalnik.
  • Kosilo bomo imeli v restavraciji na Loki in po njem športne in družabne igre v senci. Odhod domov je od 14.00 ure naprej. V času popoldanskega bivanja, od 14.00 - 15.30 bomo imeli športne, ustvarjalne in družabne igre.
  • V petek gremo s primestnim avtobusom v Dolenjske Toplice na kopanje. Otroci bodo razdeljeni v majhne skupine, katere bo budno spremljal mentor skupine.

Zbor:

Zberemo se vsak dan na igriščih na Loki, kjer je tudi prevzem otrok. Po predhodnem dogovoru, gredo lahko otroci domov sami.

Obveščanje:

Par dni pred začetkom delavnic, vam bomo posredovali informacije o potrebščinah, ki jih bo otrok potreboval (kremo za sončenje, oz. dežnik,...)

Plačilo:

Plačilo akontacije v višini 40 evrov nakažete na:

Ženski odbojkarski klub Novo mesto,
Kettejev drevored 2,
8000 Novo mesto

TRR: 02970-0019422087 odprt pri NLB d.d.   sklic:99

namen: poletne delavnice Maja Novak (ime in priimek prijavljenega otroka)

Za drugi del plačila boste prejeli račun po elektronski pošti.

Posebne ugodnosti:

- cena za udeležbo na 2 delavnicah je 170 evrov
- cena za udeležbo na 3 delavnicah je 240 evrov
- popust na drugega otroka in vsakega nadaljnjega je 10%.

Poletne delavnice sofinancira Mestna občina Novo mesto

TERMINI

CIRKUŠKI TEDEN

1.7. - 5.7., cena 90 evrov

Vsebina: tečaj odbojke na mivki, nogomet, košarka, badminton, rokomet, spretnostni poligoni, kegljanje, plavanje v Dolenjskih Toplicah in ostali športi.

Gostje: društvo Cirkokrog, ki nas bodo trikrat v tednu učili cirkuških spretnosti od žongliranja, rokovanja z diablom, partnerske aerobike in še veliko več ter udeležence delavnic pripravili na pravo cirkuško predstavo.

TEDEN V NARAVI

8.7. - 12.7., cena 90 evrov

Vsebina: orientacija v gozdu, izdelava bivaka in loka, preživetje v naravi, iskanje skritega zaklada, pohodništvo, nabiranje zelišč, opazovanje ptic, športne vsebine v naravi in kopanje v Dolenjskih Toplicah, po kosilu obisk policijske postaje, gasilcev in reševalcev ter druženje z njimi.

ŠPORTNO USTVARJALNI TEDEN

26.8. - 30.8., cena 90 evrov

Vsebina: tečaj odbojke na mivki, borilne veščine, košarka, badminton, spretnostni poligoni, kegljanje, plavanje v Dolenjskih Toplicah in ostali športi.

Gostje: kamišibajka Tatjana, ki nas bo popeljala v čudežni svet kamišibaja in društvo Čarunalnik, ki nas bodo popeljali v virtualni svet.

UTRINKI

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR