PRAVNO OBVESTILO

TPV Volley Novo mesto spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. TPV Volley Novo mesto objavlja Pravno obvestilo z namenom informirati vas o načinih in možnostih zbiranja podatkov o vas in njihovi uporabi. Splošna struktura naše strani je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Pravno obvestilo je berljivo in dostopno na naših spletnih straneh.

STRANI, KI JIH POKRIVA PRAVNO OBVESTILO

To Pravno obvestilo pokriva spletno mesto tpv-volley.com

KAKO UPORABLJAMO PODATKE

Podatke uporabljamo za izboljšanje uporabniške izkušnje na naših spletnih straneh in kot pomoč pri boljšem razumevanju uporabnikovih želja in zahtev. Podatke uporabljamo za obveščanje o novicah in spremembah v naši ponudbi, za komunikacijo z uporabniki, itd …

Podatki, zbrani na naši stani ne bodo, v kakršnikoli obliki, posredovani tretjim osebam (če ni drugače  navedeno). Za vsako morebitno posredovanje podatkov tretji osebi bo zahtevana vaša odobritev.

PRIDRŽKI

TPV Volley Novo mesto ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na straneh tpv-volley.com.
TPV Volley Novo mesto ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi z škodo nastalo z obiskom strani, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s te spletne strani.
TPV Volley Novo mesto ni odgovorna za občasno nedelovanje spletne strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe le-teh.
Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.
V nobenem primeru ni mogoče TPV Volley Novo mesto, smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov najdenih na strani tpv-volley.com.

Novo mesto, 19.12. 2019

 

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR