Top dom liga

Program

» 1. 10. 2022 Turnir v mini odbojki Volleyball 4 all, Novo mesto
» 26.11. 2022 Turnir v mini in mali odbojki, Novo mesto
» 8.1. 2023 Turnir v mini odbojki, Šempeter
» 19.2.2023 Turnir v mini odbojki, Bled
» 25.2.2023 Turnir v mali odbojki, Krško
» 22. 3. 2023 Turnir za starejše deklice, Črnomelj
» 7.4. 2023 Velikonočni turnir za starejše deklice, Novo mesto
» 21.4. 2023 Turnir v mali odbojki, Novo mesto
» 23.4.2023 Rudolfov turnir, Novo mesto

Sodelujoči klubi

» TPV Volley Novo mesto
» ŽOK Črnomelj
» POK Krško
» OK Kostanjevica

Gostje

» OK Bled
» OK Vital
» OK Šempeter

PODPORNIKI

V šolskem letu 2022/2023 smo v TPV Volley Novo mesto izvedli številne krožke odbojke na vseh osnovnih šolah v Novem mestu in okolici, namenjene kakovostnemu preživljanju prostega časa in socializaciji preko športa. Krožki odbojke na osnovnih šolah imajo pomembno vlogo pri spodbujanju ljubezni do športa pri mladih. Namenjeni so vsem otrokom, ki jih zanima odbojka in bi radi izboljšali svoje spretnosti. Na krožkih odbojke se lahko otroci učijo v sproščenem okolju, brez pritiska na doseganje rezultatov. Prioriteta je sodelovanje in kakovostno preživljanje prostega časa.

V krožkih je sodelovalo približno 200 otrok vseh starosti in različnih interesov. Poleg tega smo v klubu sodelovali tudi v programu NLB Šport mladim, ki je namenjen spodbujanju ljubezni do športa in vključevanju otrok v športne aktivnosti.

Veseli smo, da smo se lahko vključili v ta pomemben projekt, ki spodbuja zdrav način življenja in skrbi za razvoj otrok. V sodelovanju s programom NLB Šport mladim smo otrokom omogočili kakovostno preživljanje prostega časa in jih spodbujali k igranju odbojke.

Projekt nam je omogočil tudi, da smo se povezali z drugimi odbojkarskimi klubi po Sloveniji, s katerimi smo skupaj sodelovali na Rudolfovem turnirju, ki se je odvil kot zaključek Top dom lige, v kateri je sodelovalo preko 300 otrok na skupno 9 turnirjih. Naša prioriteta Topdom lige je bila sodelovanje, ne pa le rezultati, kar je zagotavljalo, da so bili vsi otroci vključeni in so lahko uživali v športu, ki jim je najbolj všeč.

TPV Volley Novo mesto se zahvaljuje sponzorju NLB za podporo in za možnost, da smo se lahko vključili v ta pomemben projekt. Veselimo se nadaljnjega sodelovanja in rasti programa NLB Šport mladim.

Topdom
NLB

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR