ODBOJKA NA MIVKI

Z novimi igrišči na Loki, narejenimi po najvišjih mednarodnih standardih smo pridobili možnost za umestitev Novega mesta na mednarodni zemljevid odbojke na mivki.

Svoje mesto pod soncem bodo našli otroci, za katere smo pripravili igre na mivki v največjem peskovniku v Novem mestu, pod budnim očesom trenerjev z najvišjo usposobljenostjo na svetu bodo trenirali perspektivni igralci iz Novega mesta in okolice, prirejali bomo mednarodne turnirje in kampe, gostili tuje igralce in trenerje ter organizirali treninge in ligo za odrasle.

TRENERJI

Jana Vernig

Vodja programa, FIVB trenerka odbojke na mivki.

Z dolgoletno igralsko kariero, dobitnica 11 zlatih, srebrnih in bronastih medalj iz slovenskega, španskega in francoskega državnega prvenstva v dvoranski odbojki, dolgoletna kapetanka članske reprezentance, 4-kratna dobitnica naziva športnika leta Novega mesta. Diplomirala je iz projektnega managementa na EF v Ljubljani. Članica organizacijskega odbora evropskih pokalov CEV, TOP Teams, MEVZA U-20. Sicer pa ljubiteljica tanga, narave in potovanj. Za kar ji ponavadi zmanjka časa, ker ima tri otroke.

Andrej Turk

Trener odbojke na mivki FIVB.

Profesor športne vzgoje, z dvajsetletnimi trenerskimi izkušnjami in z osvojenimi številnimi lovorikami pri mlajših kategorijah v dvoranski odbojki, nekaj let kondicijski trener reprezentance, zadnja leta pa posvečen razvoju odbojke na mivki v Sloveniji. Ustanovitelj sistema "Natural body balance", kjer gre za učinkovito gibalno terapevtsko vadbo. Počitnice (ki jih ponavadi zamenja za delo) rad preživi na ležalniku v Umagu, kjer gleda v nebo in razmišlja, kako bi lahko treninge še izboljšal.

Krešimir Perič

Trener odbojke A licenca.

Večkratni hrvaški prvak v odbojki na mivki, hrvaški reprezentant z osvojenim 4. mestom na Sredozemskih igrah, dobitnik večih medalj pri delu z mladimi v hrvaškem dvoranskem državnem prvenstvu. V Novem mestu skrbi za razvoj mladih v dvoranski odbojki in postavitvi novih temeljev odbojke na mivki. Odbojkar po duši in telesu. Vedno se tehniko odbojke lahko še izboljša in za to ni nikdar škoda časa, je njegovo vodilo v življenju.

Nejc Zemljak

Svetovalec

Najboljši slovenski igralec odbojke na mivki vseh časov, član komisije CEV, sekretar in svetovalec pri MEVZA, glavni trener pri Volley Tours, z dolgoletnimi igralskimi in organizacijskimi izkušnjami odbojkarskih kampov in ostalih dogodkov, svetovalcev pri ustanavljanju novih beach volley centrov nam svetuje in posreduje informacije, ki nam bodo pomagale pri ustanovitvi kakovostnega mednarodnega centra.

PARTNERJI

Cona center Murska Sobota

Marko Savić - trener FIVB

www.cona.center
beachvolley.blog

Partner in svetovalec pri izvedbi MEVZA Beach Volley Cup 2019.

Sideout London

Vangelis Koutouleas - inštruktor FIVB

www.sideout.co.uk

Akademija Volleybold, Dubai

Renata da Silva - trener FIVB

volleybold.com

Skyball Beach Volley, Danska

Michael Tsimisiris - trener FIVB

www.skyballbv-academy.com

Mestna občina Novo mesto

generalni sponzor prenove igrišč

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR