ODBOJKA NA MIVKI

Si želiš trenirati odbojko na mivki? Piši nam in našli bomo skupino zate.

TRENERJI

Nejc Zemljak

Svetovalec

Najboljši slovenski igralec odbojke na mivki vseh časov, član komisije CEV, sekretar in svetovalec pri MEVZA, glavni trener pri Volley Tours, z dolgoletnimi igralskimi in organizacijskimi izkušnjami odbojkarskih kampov in ostalih dogodkov, svetovalcev pri ustanavljanju novih beach volley centrov nam svetuje in posreduje informacije, ki nam bodo pomagale pri ustanovitvi kakovostnega mednarodnega centra.

Jana Vernig

Vodja programa, FIVB trenerka odbojke na mivki.

Z dolgoletno igralsko kariero, dobitnica 11 zlatih, srebrnih in bronastih medalj iz slovenskega, španskega in francoskega državnega prvenstva v dvoranski odbojki, dolgoletna kapetanka članske reprezentance, 4-kratna dobitnica naziva športnika leta Novega mesta. Diplomirala je iz projektnega managementa na EF v Ljubljani. Članica organizacijskega odbora evropskih pokalov CEV, TOP Teams, MEVZA U-20. Sicer pa ljubiteljica tanga, narave in potovanj. Za kar ji ponavadi zmanjka časa, ker ima tri otroke.

Krešimir Perič

Trener odbojke A licenca.

Večkratni hrvaški prvak v odbojki na mivki, hrvaški reprezentant z osvojenim 4. mestom na Sredozemskih igrah, dobitnik večih medalj pri delu z mladimi v hrvaškem dvoranskem državnem prvenstvu. V Novem mestu skrbi za razvoj mladih v dvoranski odbojki in postavitvi novih temeljev odbojke na mivki. Odbojkar po duši in telesu. Vedno se tehniko odbojke lahko še izboljša in za to ni nikdar škoda časa, je njegovo vodilo v življenju.

Marko Bartolj

diplomiran družboslovni informatik, trener odbojke I. stopnja

10 let je bil aktiven igralec odbojke, zadnja leta deluje kot trener mlajših kategorij pri TPV Volley, posvečen razvoju pravilne tehnike pri igralkah, sicer pa ljubitelj dobre knjige in novopečeni očka.

Miloš Klisara

prof. športne vzgoje, trener odbojke I. stopnje

Diplomiral je na Univerzi v Novem Sadu, aktiven trener v TPV Volley od leta 2018 naprej, trener male odbojke in kondicijski trener starejših kategorij, vodi krožke na osnovnih šolah MO Novo mesto.

PARTNERJI

Cona center Murska Sobota

Marko Savić - trener FIVB

www.cona.center
beachvolley.blog

Partner in svetovalec pri izvedbi MEVZA Beach Volley Cup 2019.

Sideout London

Vangelis Koutouleas - inštruktor FIVB

www.sideout.co.uk

Akademija Volleybold, Dubai

Renata da Silva - trener FIVB

volleybold.com

Skyball Beach Volley, Danska

Michael Tsimisiris - trener FIVB

www.skyballbv-academy.com

Mestna občina Novo mesto

generalni sponzor prenove igrišč

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR