DVORANSKA ODBOJKA

URNIKI

Od dvorane se do nadalnjega poslavljamo. V poletnih mesecih bomo žogo odbijali na mivki. Septembra se ponovno vračamo v dvorano, tokrat še boljši in še lepši.

Članska ekipa

trenerja: Krešimir Perić in Katja Vernig

Mladinke

trener: Andrej Turk

Kadetinje

trener: Marko Bartolj

Starejše deklice

trener: Krešimir Perić

Mala odbojka

trenerji: Andrej Turk, Miloš Klisara, Anamarija Hlača in Tina Bukovec

Mini odbojka - Mala šola športa

trenerja: Jana Vernig in Dubi Mikac

TRENERJI

Krešimir Perić

trener odbojke A licenca

Dolgoletni profesionalni igralec dvoranske odbojke in odbojke na mivki, večletni prvak hrvaške, udeleženec evropskega prvenstva in turnirjev svetovne lige. Dolgoletni trener mlajših kategorij pri HAOK Mladost, trener hrvaške reprezentance mlajših kategorij. V Novem mestu že tretjo sezono uspešno nadaljuje svoje delo.

Katja Vernig

mag. farmacije, trener odbojke A licenca

Dolgoletna igralka odbojke, z osvojenimi 7 medaljami na državnem prvenstvu Slovenije, z mednarodnimi izkušnjami iz pokalov CEV in TOP TEAMS, izkušena dolgoletna trenerka mladih v TPV volley Novo mesto, bivša trenerka regijske reprezentance, sicer pa tudi odbojkarska sodnica in svetovna popotnica.

Andrej Turk

prof. športne vzgoje, trener odbojke FIVB I, FIVB II (mednarodna licenca), A licenca

Bivši Igralec OK Kočevje, od leta 2014 dalje trener mlajših kategorij v OK Kočevje, OK Črnuče in Ljubljana Volley, kondicijski trener članske in mladinske reprezentance in trener regijske reprezentance.

Anamarija Hlača

učiteljica angleškega pouka, trenerka odbojke I. stopnje

Bivša igralka odbojke, posvečena delu z začetniki v klubu, voditeljica krožkov, sicer pa klubska prevajalka, učiteljica šaha in ljubiteljica živali.

Marko Bartolj

diplomiran družboslovni informatik, trener odbojke I. stopnja

10 let je bil aktiven igralec odbojke, zadnja leta deluje kot trener mlajših kategorij pri TPV Volley, posvečen razvoju pravilne tehnike pri igralkah, sicer pa ljubitelj dobre knjige in novopečeni očka.

Tina Bukovec

trenerka odbojke I. stopnje, vaditeljica športa za predšolske otroke

Dolgoletna igralka dvoranske odbojke z osvojeno bronasto medaljo na državnem prvenstvu Slovenije, aktivna na študentskih prvenstvih, novopečena mamica in aktivna pri sestavih novih športnih programov za predšolsko obdobje.

Miloš Klisara

prof. športne vzgoje, trener odbojke I. stopnje

Diplomiral je na Univerzi v Novem Sadu, aktiven trener v TPV Volley od leta 2018 naprej, trener male odbojke in kondicijski trener starejših kategorij, vodi krožke na osnovnih šolah MO Novo mesto.

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR