RUDOLFOV TURNIR

7. MEDNARODNI RUDOLFOV TURNIR

V sklopu 13. Rudolfovih tednov športa je Ženski odbojkarski klub Novo mesto pretekli vikend organiziral tradicionalni, letos že 7. Mednarodni Rudolfov turnir, ki je zaradi velikega števila tekmovalcev potekal na dveh lokacijah, v Športnem centru Livada in v Športni dvorani Marof. Za prehrano naših gostov so poskrbeli v restavraciji Bistro Marof z odličnimi rižotami in testeninami, katere so hvalili celo Italijani.

V soboto, 18. maja, je v Športnem centru Livada potekalo tekmovanje v kategoriji starejših deklic. Nastopilo je devet ekip, štiri ekipe iz regije, med njimi tudi naša dekleta, starejše deklice ŽOK Novo mesto. Istočasno je v Športni dvorani Marof potekalo tekmovanje kadetinj in članic. Ekipe ŽOK Novo mesto so v vseh kategorijah zelo dobro nastopile.

Podelitev pokalov za najboljše ekipe in praktičnih nagrad za vse udeležene je potekala ob 17. uri v Športni dvorani Marof. Pokale je podelil častni gost, g. Boštjan Grobler, podžupan Mestne občine Novo mesto.

V nedeljo, 19. maja, so odlično odbojkarsko znanje pokazali še najmlajši. Mlajše deklice so tekmovale v Športnem centru Livada v konkurenci enajstih ekip. V Športni dvorani Marof pa so se dokazovali mlajši dečki. V sodelovanju z Odbojkarskim klubom Šempeter smo skupnim zmagovalcem 5. Mednarodnega turnirja za pokal Savinjske doline in 7. Mednarodnega Rudolfovega turnirja podelili SUPER POKAL. SUPER POKAL so osvojile mlajše deklice Odbojkarskega kluba Vital I, pri dečkih pa mladi odbojkarji Odbojkarskega kluba Šempeter.

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim za pomoč pri organizaciji in našim sponzorjem za podporo odličnega športnega dogodka, ker smo skupaj razveselili več kot 300 otrok in mladih športnic ter športnikov.

SOBOTA, 18. MAJ

Športni  center Livada

Starejše deklice:

 1. mesto: OK ČRNOMELJ
 2. mesto: UNIFOREST PREBOLD
 3. mesto: KEKOOPREMA ŽUŽEMBERK

Športna dvorana Marof

Kadetinje:

 1. mesto: ŽOK DOMŽALE
 2. mesto: ŽOK NOVO MESTO I
 3. mesto: OD KRIM

Članice:

 1. mesto: OD KRIM
 2. mesto: ŽOK NOVO MESTO
 3. mesto: OK PRIJEDOR

NEDELJA, 19. MAJ

Športni center Livada

Mlajše deklice:

 1. mesto: VITAL I
 2. mesto: OD KRIM
 3. mesto: POK KRŠKO

Športna dvorana Marof

Mlajši dečki:

 1. mesto: OK ŠEMPETER
 2. mesto: CALCIT VOLLEY
 3. mesto: MOK KRKA

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR