PROJEKTI

PROJEKTNO DELO

V klubu TPV VOLLEY skrbimo za razvoj kluba in vseh vključenih na različnih ravneh z namenom dvigniti kvaliteto storitev in zadovoljstva članov.
V letu 2019 bomo (smo že) zavihali rokave in ustvarjamo lepe zgodbe.

Marec:

  • v sodelovanju z Olimpijskim komitejem in Fakulteto za šport Ljubljana smo izvedli usposabljanje trenerjev odbojke, kjer je 12 regijskih trenerjev pridobilo nova znanja, ki jih bodo uporabili na treningih z namenom dviga kvalitete dela pri posameznih kategorijah.
  • v sodelovanju s Super kid školo sporta iz Zagreba smo izvedli seminar Šport v predšolski dobi, kjer so nam izkušeni sosedje, ki imajo verificirane programe s strani Ministrstva za šport in dolgoletne izkušnje pri delu z najmlajšimi, predstavili njihovo delo z namenom dvigniti raven dela s predšolskimi otroci na višjo raven. V klubu že izvajamo program Mala šola športa, starost 6-8 let, v prihodnosti pa bomo uvedli novo starostno kategorijo od 4-6 let.

Marec - Junij:

  • Razvoj otroka skozi šport, kjer smo izvedli psihološko analizo otrok/igralk, ki bo pomagala trenerjem prilagajati program individualnim posebnostim otroka.

Februar - oktober:

  • 100 deklet na pravi poti. Gre za obogatitveno dejavnost, kjer so vključene izobraževalne vsebine kot so predavanja o pomenu zdravega načina življenja, »zaupnimi» pogovori s strokovnimi sodelavkami, ki delujejo na področju svetovanja mladim, o problemih v življenju in na drugi strani aktualne teme za mlade kot so ustrezna prehrana mladih športnikov, prednosti prostovoljstva, cirkuška delavnica,...

17.5. - 18.5.2019:

  • Rudolfov turnir 2019. V dveh dneh smo na šestih prizoriščih organizirali mednarodni turnir za mini in malo odbojko ter starejše deklice in kadetinje. Turnirja se je udeležilo 200 otrok/igralk iz Slovenije in izven naših meja.

8.6. - 9.6.2019:

  • MEVZA CUP U20 Beach volleyball cup turnir v odbojki na mivki za mlade, ki se ga je udeležilo 30 ekip iz 8 držav, med njimi tudi evropska prvaka Nemčije in podprvaka iz Slovenije.

Julij - avgust:

  • Poletne delavnice za otroke, kjer otroci z nami preživljajo poletne dni, v znamenju športa, ustvarjanja in zabave pod mentorstvom izkušenih trenerjev ter delavcev kluba.

IMATE VPRAŠANJE?

Pišite nam!

GOR